Despre companie

SC Eco Market Transilvania SRL este o companie românească activă în domeniul comerţului cu produse ecologice din anul 2004. Compania s-a concentrat în principal asupra comerţului en-gross cu materii prime şi semi-procesate certificate ecologic, dar începând cu 2008 Eco Market Transilvania a început să introducă pe piaţa românească de profil o serie restrânsă de mărci din spaţiul german, caracterizate printr-o calitate deosebită şi un spirit inovativ şi dinamic.

Activitatea de Export
SC Eco Market Transilvania SRL colaborează cu ferme ecologice din toate zonele geografice ale României, acordându-le sprijinul necesar pentru conectarea la reţeaua logistică de livrare a produselor lor către pieţele europene, oferindu-vă în acelaşi timp şansa de a accesa serviciile profesioniste de consultanţă agrotehnică ale partenerilor noştri din Germania şi Austria. 

SC Eco Market Transilvania SRL desface o gamă largă de materii prime şi semi-procesate româneşti certificate ecologic pe pieţele Europei Centrale şi de Vest:

 • cereale (grâu, grâu spelta, grâu durum, orzoaică, ovăz, secară, mei, porumb)
 • plante furajere (mazăre, grâu furajer, lupin, fasole furajeră)
 • plante oleaginoase (floarea-soarelui, rapiţă, in, camelină)
 • plante aromatice (fenicul, coriandru, chimion, anason, muştar)
 • uleiuri native de rapiţă şi floarea-soarelui
 • shrot-uri furajere
 • fructe şi ciuperci sălbatice în stare proaspătă şi congelată (hribe, gălbiori, ghebe, trompeta piticului; leurdă; afine, mure, zmeură, frăguţe, cătină, măceşe, porumbe, păducel).

Societatea noastră oferă de asemenea o serie de inputuri agricole fermierilor din agricultura ecologică din România:

 • sămânţă certificată ecologic
 • sămânţă convenţională netratată
 • gamă de ţesale de buruieni şi cultivatoare Hatzenbichler (Austria)
 • fertilizatori compatibil-ecologici BioAktiv (Germania).

Activitatea de Import
Sortimentul de produse ecologice de import oferit de Eco Market Transilvania în România este compus din: Sucuri şi siropuri de fructe şi legume 100% Schäfer; Produse pe bază de grâu spelta, mei şi ovăz; Gama de băuturi răcoritoare pe bază de lapte, cafea şi cacao Schweitzer; Gama “Pure Bio” Global Brand Management.

Sucuri şi siropuri de fructe şi legume 100% Schäfer
Sucurile şi siropurile de fructe şi legume 100% naturale şi integral certificate ecologic şi în sistem HACCP produse de fabrica Schäfer din Austria, cu o tradiţie de peste 20 de ani. Aceste produse constituie un sortiment extins şi complex care asigură consumatorului român posibilitatea de a alege dintre o serie de produse noi şi unele tradiţionale, oferind în acelaşi timp avantajul unei siguranţe alimentare totale atât în procesare, cât şi în ceea ce priveşte originea controlată a fructelor şi legumelor folosite, sub garanţia certificării Austria Bio Garantie, dublate de un gust deosebit.

Produse pe bază de grau spelta, mei şi ovăz
Produsele pe bază de grâu spelta, mei şi ovăz sunt ingrediente nelipsite din dieta consumatorilor conştienţi de valoarea nutritivă a acestora. De aceea Eco Market Transilvania aduce în România gama de produse Korngabe din Germania (fulgi, expandate şi crunchies), care constă într-un sortiment variat de fulgi şi produse expandate, având la bază în principal aceste două cereale extrem de apreciate. Garanţia calităţii acestor produse este reprezentată şi de standardul Bioland, marca cu cea mai solidă reputaţie pe piaţa germană în ceea ce priveşte calitatea produselor certificate.

Băuturi răcoritoare pe bază de lapte, cafea şi cacao Schweitzer
Gama inovativă de băuturi răcoritoare bogate în vitamine şi proteine pe bază de lapte, cafea şi cacao produse de către compania Schweitzer în Austria. Pe lângă calitatea deosebită a produselor Schweitzer şi prezentarea compactă în doze de aluminiu care pot fi reciclate complet, marca Schweitzer este dedicată de la începuturi conceptului de Fair Trade, o iniţiativă internaţională prin care ne asigurăm că beneficiile comerţului cu produse exotice de care se bucură continentul european se îndreaptă către micii fermieri din ţările în curs de dezvoltare care produc şi culeg aceste delicatese pentru noi. Produsele Schweitzer sunt disponibile şi în forma granulată, într-un sortiment divers, care pot fi preparate şi acasă.

Gama “Pure Bio” Global Brand Management
Gama austriacă “Pure Bio” produse de Global Brand Management formată din: "Pure Bio Energy" (băutură energizantă ecologică pe baza de suc de fructe bogat în vitamine, cofeină naturală şi zahăr din trestie de zahăr), "Pure Bio Freshness Schokopudding" (desert din lapte integral, cacao, amidon şi faină de roşcove, tapioca şi orez; toate ingredientele sunt certificate ecologic) şi "Pure Bio Fruits" (suc de fructe ambalat la Tetrapak cu pai, îndulcit cu zahăr din trestie de zahăr (toate ingredientele sunt certificate ecologic).

Gama de produse Dobrogea
Gama de produse Dobrogea este obţinută din produse atent selecţionate, 100% ecologice, fără OMG-uri, cultivate pe terenuri agricole fertilizate natural, fără îngrășăminte chimice. În timpul procesului de producție nu sunt folosiți coloranți sau agenți de conservare chimici.

Produsele sunt atestate ICEA (Institutul de Certificare Etică și Ambientală), iar fazele proceselor de producție și ambalare sunt în conformitate cu Standardele Internaționale pentru produse BIO: ISO 9001/2000 pentru managementul calitații, ISO 22000 pentru siguranța alimentelor și ISO 14001 pentru protecția mediului.

Uleiuri ecologice
Uleiurile ecologice sunt 100% naurale şi integral certificate ecologic, fiind obţinute prin presare la rece şi winterizare.