Resurse

 • Resurse

   

  In calitate de partener, Eco Market Transilvania va ofera acces la o retea internationala de colaboratori si posibilitatea de a face parte din diverse proiecte de productie agricola sau procesare alimentara.

  Deasemenea, Eco Market Transilvania va veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de colaborare si va va sprijini cu toate mijloacele pe care le avem la dispozitie (samanta de calitate, consultanta profesionista, audituri, pre-finantari etc).

  Mai jos gasiti o serie de informatii cu caracter general. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

  Conditii de colaborare

  Eco Market Transilvania colaboreaza pe baza de contracte de vanzare-cumparare sau productie cu ferme agricole din sistemul ecologic certificat din Romania.

  Daca sunteti interesat de o colaborare cu societatea noastra trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

Sa detineti o societate persoana juridica (SRL, S.A., Soc.Agr., PFA sau A.F) cu sediul in Romania.
Suprafata pe care practicati agricultura sa fie in proprietatea dvs. sau arendata pe termen mediu-lung
Sa dispuneti de spatii de depozitare proprii si de conditii potrivite pentru depozitarea pe termen scurt-mediu a produselor obtinute (1-3 luni)
Sa fiti deschis spre un model de colaborare pe termen mediu (contracte de colaborare de 3-5 ani)
Sa detineti un certificat de conformitate in agricultura ecologica emis de catre un organism de inspectie si certificare acreditat in Romania de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. In cazul in care ferma dvs. nu este certificata, va vom sprijini in alegerea unui organism de inspectie competent. In cazul in care ferma dumneavoastra se afla in perioada de conversie, vom face tot posibilul pentru a va oferi un contract de livrare cu conditii superioare pietei conventionale a produselor dvs.